Καλωσορίσατε στην Avis

Χώρα διαμονής
Σταθμός Έναρξης Ενοικίασης:
Ημέρα Παραλαβής:
 
 
Ημέρα Επιστροφής:
 
 
Κατηγορία αυτοκινήτου:
Εκπτωτικός Κωδικός Προσφοράς:
Στοιχεία Avis Preferred (προαιρετικό):
Επίθετο:
Avis Preferred Αριθμός:

Έκπτωση έως 35% με την AvisΕίστε κάτοχος κάρτας Visa Gold, Platinum, Signature ή Infinite; Τώρα μπορείτε να κερδίζετε σε κάθε σας ταξίδι με την Avis, με έκπτωση έως και 35% στην ενοικίαση αυτοκινήτου. Κάντε κράτηση αυτοκινήτου στη μηχανή αναζήτησης σε αυτή τη σελίδα, επιλέγοντας τον τύπο της Visa κάρτας σας ή εγγραφείτε δωρεάν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred ώστε να συνδεθούν όλα τα προνόμια της συνεργασίας με τον προσωπικό σας λογαριασμό.

Ως κάτοχος κάρτας Visa Gold ή Platinum, κερδίζετε:
Έκπτωση έως 20% στις standard τιμές
Έκπτωση έως 10% στις διεθνείς τιμές

Ως κάτοχος κάρτας Visa Signature ή Infinite, κερδίζετε:
Έκπτωση έως 35% στις standard τιμές
Έκπτωση έως 30% στις διεθνείς τιμές

Γίνετε μέλος Avis Preferred σήμερα και εξοικονομείστε χρόνο, επωφελούμενοι αυτόματα από τις εκπτώσεις μας σε κάθε σας ταξίδι.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ AVIS PREFERRED

‘Οροι και Προϋποθέσεις:

• Η έκπτωση έως 35% ισχύει για κατοίκους της Ευρώπης, Αφρικής, Μέσης Ανατολής και Ασίας και για ενοικιάσεις αυτοκινήτου σε όλο τον κόσμο.
• Η προσφορά δεν ισχύει για τις εγχώριες ενοικιάσεις αυτοκινήτου στη Νότια Αφρική, Ναμίμπια, Μποτσουάνα, Μοζαμβίκη, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Σουαζιλάνδη, Αγκόλα, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία (όπου η χώρα διαμονής είναι η ίδια με τη χώρα ενοικίασης).
• Η έκπτωση ισχύει αποκλειστικά για κρατήσεις αυτοκινήτου που πραγματοποιούνται στον ιστότοπο https://avisworld.com/visagr. Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα επιβράβευσης Avis Preferred η έκπτωση συνδέεται με το προφίλ σας, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή κατά την κράτηση αυτοκινήτου μέσω άλλων καναλιών.
• Η έκπτωση συμπεριλαμβάνεται στην τελική τιμή που εμφανίζεται κατά την κράτηση του αυτοκινήτου και ισχύει για τη χρονική περίοδο, τα χιλιόμετρα και το ποσό κάλυψης της ενοικίασης. Όλα τα προαιρετικά προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν στο σταθμό Avis δεν υπόκεινται στην έκπτωση.


2000-2024 Avis Budget EMEA Ltd.