Boek uw autohuur bij Avis Autoverhuur

Ophaallocatie
Ophalen op:
 
 
Terugbrengen op:
 
 
Selecteer auto
Leeftijd van hoofdbestuurder bij het begin van de huur
Kortingsnummer (AWD nummer) (optioneel)
Klantnummer (Wizardnummer) (optioneel)
Achternaam:
Klantnummer (Wizardnummer)Heb jij een auto nodig voor een lange afstand? Profiteer dan bij Avis van een ongelimiteerd aantal kilometers bij je autohuur in Nederland. Kies de Avis vestiging in Nederland waar u de auto wilt ophalen, maar wacht niet te lang! Reserveer op tijd en profiteer van een ruim aanbod huurauto's, extra's en services.

Maar dat is niet alles..
- Je kan van nog meer voordeel profiteren als Avis Preferred deelnemer. Deelnemers krijgen een Priority Service, gratis upgrades, gratis extra bestuurder en nog veel meer!
- Wil je dat wij naar u toekomen? Profiteer dan van onze aflever- en ophaalservice. Wij leveren de huurauto af op een locatie naar keuze en halen deze ook weer voor u op. Dat scheelt u weer tijd!
- Wij bieden diverse verzekeringspakketten aan voor uw comfort. Maar denk ook eens aan een navigatie, Mobiele Wi-Fi of een extra bestuurder om uw reis nog gemakkelijker en plezieriger te maken.

Wij kunnen u de beste service leveren als u ruim van tevoren een reservering maakt. Alles wat u dan nog moet doen is genieten van de reis!