Belföldi ajánlatok

Kedvezményes hétvégi bérlés - fizessen 3 helyett csak 1,5 napot! Kedvezményes hétvégi bérlés - fizessen 3 helyett csak 1,5 napot!
Kedvezményes hétvégi bérlés - fizessen 3 helyett csak 1,5 napot! Minibusz, egyterű bérlés
 

Kedvezményes hétvégi bérlés - fizessen 3 helyett csak 1,5 napot!

Kedvezményes hétvégi bérlés - fizessen 3 helyett csak 1,5 napot!

Hozzon ki többet a hétvégéből!

Nálunk a hétvége péntek délután helyett már reggel 8-kor elkezdődik! Vegye igénybe kedvezményes hétvégi tarifánkat péntek reggel 8:00-tól hétfőn reggel 9:00-ig, és fizessen 3 helyett csak 1,5 napot! Foglaljon most kedvezményes hétvégi tarifát!

Bérleti feltételek:

 • érvényes bérleti időtartam: péntek 8:00 órától hétfő 9:00 óráig
 • felvételi/leadási helyszín: Avis budapesti irodák
 • gépjármű kategóriák: A, B, C, E, N, egyéb kategóriák a rendelkezésre állás függvényében foglalhatók online
 • a bérleti díj tartalmazza: 750 km használat/hétvége, kötelező, törés-, lopáskár biztosítás (CDW és TP), gépjármű üzembentartási díj (VLF), cégautó adó (CCT), magyarországi autópálya-használat, téliesítési díj, a gyártó által előírt kötelező szervizek díja, finanszírozás és értékcsökkenés, teljesítményadó, iparűzési adó, ÁFA (27%)
 • a bérleti díj nem tartalmazza: üzemanyag, meg nem váltható önrész, esetleges extra km-ek költsége (bruttó 76 Ft/km), okozott közigazgatási bírságok, parkolási díjak, pótdíjak stb. összege, gumiabroncs javítás, illetve csere költsége, nem rendeltetésszerű használatból eredő javítási költségek, minden egyéb felmerülő költség
 • a hétvégi bérleti díjból további kedvezmény nem érvényesíthető, nem vonható össze semmilyen más kuponnal, promócióval vagy egyéb ajánlattal
 • áraink EUR-ban garantáltak, a bérleti szerződésen is így jelennek meg, ezért magyarországi bérlés esetén a Ft-ban megadott árak csak tájékoztató jellegűek (300 Ft/EUR), az aktuális árfolyamtól függően változhatnak
 • a bérlés során az Általános Bérleti Szerződés Feltételei érvényesek, a bérlő meg kell, hogy feleljen az életkori, vezetési és hitelképességre vonatkozó követelményeknek

  Amennyiben a választott kategória az adott hétvégére az online foglalásban nem lenne elérhető, kérjük, keresse közvetlenül városi irodánkat az (1) 790 5250 telefonszámon vagy a bp2@avis.hu e-mail címen.

  Kedvezményes hétvégi foglaláshoz kattintson ide!
 • lap tetejére  lap tetejére
   

  Minibusz, egyterű bérlés

  Minibusz, egyterű bérlés

  Nagyobb társasági programra készül, és praktikusabb lenne egy több személyes autó vagy kisbusz? Még nem tudja, hogyan oldja meg a vendégek szállítását esküvője napján? Baráti társasággal indul síelni vagy családi nyaralást tervez?

  Céges partnerek számára rendezendő eseményhez vagy belső csapatépítő tréninghez lenne szüksége nagyobb személyszállító autóra?

  Válasszon most flottánkból megbízható 7 fős egyterű gépjárművet vagy 9 fős minibuszt, és kényelmesebbé tesszük utazását!

  Foglaljon most, vagy hosszabb távra kérje személyre szabott ajánlatunkat! További információ: bp2@avis.hu vagy tel: (1) 790 5250.

  Foglaljon most 9 személyes minibuszt vagy 7 fős egyterűt!
  lap tetejére  lap tetejére
   
  Az ajánlatok elérhetősége a gépjármű rendelkezésre állás függvényében változhat.

  Az online foglalásban megjelenő bérleti díjak már tartalmazzák az ajánlatokban megadott kedvezményt.

  Áraink EUR-ban garantáltak, a bérleti szerződésen is így jelennek meg, ezért magyarországi bérlés esetén a Ft-ban megadott árak csak tájékoztató jellegűek (300 Ft/EUR), az aktuális árfolyamtól függően változhatnak.

  Foglaljon most világszerte bármelyik Avis irodába egyszerűen és gyorsan a NEMZETKÖZI FOGLALÁS menüpontban, vagy keressen bennünket az (1) 318 4685 telefonszámon, illetve a resoffice@avis.hu e-mail címen!