Peugeot 3008 SUV autó kölcsönzés az Avis-nél!A 2017-es év autója a Peugeot 3008 SUV bérelhető 'F' kategóriában az Avis-nél!

Pontosan ezt a szabadidő-autót várta, amelyben az egyéniség és a robusztusság tökéletes egyensúlya testesül meg. A Peugeot 3008 új Peugeot i-Cockpit® vezetőhelye invitálja önt, hogy fedezze fel az utastér 100 százalékig digitális világát, amely a kisméretű, funkciógombokkal ellátott, kormány felett magasan elhelyezkedő, személyre szabható digitális kijelzőből és egy 8 colos kapacitív érintőképernyőből áll.

BlueHDi technológia

A 3008 kínálatában található BlueHDi Euro6 dízelmotorok kiemelkedő teljesítményükkel és mértéktartó fogyasztásukkal tűnnek ki. Egyedülálló módon ötvözik az SCR (Selective Catalytic Reduction) technikát és az adalékolt részecskeszűrőt (FAP), ennek köszönhetően csökkentik az üzemanyag-fogyasztást és a CO2-kibocsátást.
F kategória (IDMR)Típus
Motor
Üzemanyag
Sebességváltó
Teljesítmény
Üzemanyag fogyasztás
CO2-kibocsátás
Légkondicionáló
Ajtók száma
Utasok száma
Egyéb felszereltség
Peugeot 3008 Allure 1.6 BlueHDi
1.6 (1560 cm3)
dízel
manuális
88 kW / 118 LE
4 l/100 km (vegyes)
103-124 g/km
automata
5
5
navigáció, parkolást segítő kamera és szenzorok, digitális Peugeot i-Cockpit®


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a foglalások gépjármű kategóriára vonatkoznak, az egyes modellek elérhetősége a rendelkezésre állás függvénye. Az Ön által preferált modellt az online foglalás során a megjegyzés mezőben adhatja meg.Tisztelt Látogató! Kérjük, látogasson el a megújult weboldalunkra: www.avis.hu