Voordelen

Bespaar tot 20% in Frankrijk wanneer u uw Flying Blue Miles inwisselt

Voorwaarden

1. Aanbieding te boeken vanaf 1 augustus 2018 tot 31 augustus 2018.

2. Geldig voor uw autohuur met ophaling tussen 27 augustus tot 30 september 2018.

3. Er is geen minimale autogroep of huurlengte van toepassing.

4. Korting beschikbaar op deelnemende locaties in heel Frankrijk. Exclusief Corsica.

5. Korting is van toepassing op de tijd en kilometerheffing voor enkel de huur en is niet van toepassing op verzekeringen of kosten voor optionele extra's, schadekosten, eenmalige kosten of brandstof.

6. De getoonde prijs vermeldt reeds de korting.

7. Aanbieding van de korting is afhankelijk van beschikbaarheid. Avis behoudt zich het recht voor om het aanbod op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of in te trekken. 8. Avis-voorwaarden zijn van toepassing.

9. Huurder moet voldoen aan de van toepassing zijnde Avis-leeftijd, chauffeur en kredietvereisten voor het verhuurstation waarvan u wilt huren. De minimumleeftijd varieert per locatie.

10. Avios-uitgaven zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden van Flying Blue.

11. Promotor: Avis Budget EMEA Ltd, Avis Budget House, Park Road, Bracknell, Berkshire, RG12 2EW, Verenigd Koninkrijk.

Miles verdienen

Voorwaarden

1. U ontvangt minimaal 500 Miles op iedere geldige huur.

2. U ontvangt een extra 100 extra Miles per huur als u Platinum of Gold deelnemer bent. U moet uw AWD-nummer vermelden om gebruik te maken van deze aanbieding.

3. U ontvangt een extra 100 bonus Miles als u de reservering maakt via www.avis-flyingblue.com en www.klm.com.

4. a. Verdien 200 extra bonus miles als u een deelnemer bent van Flying Blue Golf (download en gebruik de voucher)

5. De 100 bonus miles voor Platinum of Gold, 100 bonus miles voor online reserveringen en 200 bonus miles voor Flying Blue Gold zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

6. Om in aanmerking te komen voor de Miles, moeten de reserveringen gemaakt worden met een Flying Blue/Avis nummer (AWD-nummer): Ivory members F982700; Silver members F982800; Gold members F982900; Platinum members F983000 of met een KLM Flying Blue AWD nummer: Ivory members Z266200; Silver members Z266100; Gold members Z190300; Platinum members K885100. Reserveringen die gemaakt zijn via www.avis-flyingblue.com en www.klm.com (als u een deelnemersniveau heeft geselecteerd) hebben automatisch een AWD-nummer geladen.

7. Als er een ander AWD-nummer wordt gebruikt voor de reserveringen worden de bonus Miles niet toegekend.

8. Als er een ander AWD-nummer geladen staat in het Avis Preferred profiel van de huurder en deze wordt gebruik voor de reservering, dan worden de bonus Miles niet toegekend. Zodra de reservering is gemaakt, kan dit niet gewijzigd worden.

9. Om in aanmerking te komen voor de Miles, moet in de reservering het Flying Blue nummer vermeld staan. En de naam van de hoofdbestuurder en de naam op de Flying Blue kaart moeten overeenkomen. De Flying Blue kaart moet getoond worden bij het ophalen van de huurauto. De Miles zijn alleen van toepassing op losse huren, niet voor opeenvolgende tarieven. De Miles worden niet toegekend voor reserveringen met een gecontracteerd tarief/AWD-nummer (zakelijk/overheid), chauffeur drive en bestelwagens. Tarieven voor medewerkers uit de reisindustrie (inclusief Flying Blue/Air France/KLM), Avis personeelstarieven, verzekerings- en vervangend vervoer tarieven en netto tarieven zijn tevens uitgesloten en komen niet in aanmerking voor de Miles.

10. De Miles worden niet toegekend voor Prestige huren.

11. Het kan tot 8 weken, na het inleveren van de huurauto, duren voordat de Miles zijn bijgeschreven.

12. De Miles en de aanbiedingen zijn onderhevig aan de Flying Blue voorwaarden.Miles inwisselen

Voorwaarden

1. U kunt uw Flying Blue Miles in wisselen voor een huurauto via de Flying Blue Store klik hier

2. Over award huren kunt u geen Flying Blue Miles ontvangen.

3. Award huren kunnen na het reserveren niet gewijzigd worden.

4. U kunt uw award huur annuleren door uw Award voucher en Flying Blue nummer te e-mailen naar avispartnerships@avis-europe.com.

5. Award huren zijn onderhevig aan de standaard Avis voorwaarden.Kortingen

Voorwaarden

1. Tot 15% korting op Avis Leisure tarieven. De korting is van toepassing op huren wereldwijd. De korting kan variëren per land.

2. De korting is van toepassing op de meeste huurlengtes (weekend, dag en week tarieven).

3. Alle kortingen zijn onderhevig aan verplichte huurtoeslagen.

4. De reservering moet minimaal 24 uur voor de ophaalperiode gemaakt worden.

5. De aanbieding is geldig voor alle autogroepen, op basis van beschikbaarheid tijdens het reserveren.

6. De korting is op sommige locaties niet van toepassing.

7. De prijs kan verschillen per seizoen en Avis locatie.

8. De aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen, promoties en aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid

9. Om in aanmerking te komen voor de Miles, moeten de reserveringen gemaakt worden met een Flying Blue/Avis nummer (AWD-nummer): Ivory members F982700; Silver members F982800; Gold members F982900; Platinum members F983000 of met een KLM Flying Blue AWD nummer: Ivory members Z266200; Silver members Z266100; Gold members Z190300; Platinum members K885100. Reserveringen die gemaakt zijn via www.avis-flyingblue.com en www.klm.com (als u een deelnemersniveau heeft geselecteerd) hebben automatisch een AWD-nummer geladen.Gratis upgrades

Voorwaarden

1. Gratis upgrades zijn alleen beschikbaar voor Flying Blue Platinum en Gold Elite deelnemers. Uw Flying Blue kaart en coupon moeten getoond worden bij het ophalen van de huurauto (Klik hier om de voucher te downloaden).

2. Om gebruik te maken van de upgrade moet er vooraf een reservering gemaakt worden.

3. De upgrade is op basis van beschikbaarheid.

4. Er kan slechts 1 coupon per keer worden ingewisseld.

5. De coupon geeft recht op een enkele upgrade naar een autogroep hoger, dan dat is gereserveerd. De upgrade is van toepassing op alle huurlengtes wereldwijd. Voor de USA en Canada is de maximale upgrade naar autogroep E. Voor Europa, Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika is de maximale upgrade naar autogroep F.

6. De aanbieding kan niet gebruikt worden in combinatie met andere kortingen, promoties en aanbiedingen en is op basis van beschikbaarheid.

7. Het kan zijn dat tijdens diverse periodes in bepaalde landen de upgrade niet beschikbaar is. Als de reservering voor een handgeschakelde auto is, zal de upgrade ook naar een handgeschakelde auto zijn. Als de reservering voor een automaat is, zal de upgrade ook naar een automaat zijn. Belastingen, lokale toeslagen en optionele items (zoals verzekeringen en tankopties) zijn extra.Gratis extra bestuurder

Voorwaarden

1. Alle Flying Blue deelnemers komen in aanmerking voor een gratis extra bestuurder, mits de huur voldoet aan de voorwaarden.

2. Maak uw reservering en zodra u de huurauto komt ophalen kunt u de extra bestuurder laten toevoegen. Als u een extra bestuurder toevoegt tijdens de huurperiode ziet uw de extra kosten. Deze kosten worden van het contract afgehaald zodra u de huurauto ophaalt.

3. De extra bestuurder moet ook voldoen aan de Avis leeftijds- en bestuurderseisen. Deze verschillen per land. De extra bestuurder moet een geldig rijbewijs (beide delen als het een nieuwe stijl UK rijbewijs is) tonen. Een International Driving Permit is noodzakelijk indien het rijbewijs is opgesteld in een niet romeins alfabet (bijvoorbeeld Grieks of Arabisch).

4. Er kan slechts één gratis extra bestuurder aan de huur worden toegevoegd. Indien u meer dan twee bestuurder wil toevoegen, dan kan dit tijdens het ophalen geregeld worden tegen de lokale tarieven.

5. Dit voordeel is geldig voor alle Flying Blue deelnemers, op huren die voldoen aan de voorwaarden.

6. Om in aanmerking te komen voor de Miles, moeten de reserveringen gemaakt worden met een Flying Blue/Avis nummer (AWD-nummer): Ivory members F982700; Silver members F982800; Gold members F982900; Platinum members F983000 of met een KLM Flying Blue AWD nummer: Ivory members Z266200; Silver members Z266100; Gold members Z190300; Platinum members K885100. Reserveringen die gemaakt zijn via www.avis-flyingblue.com en www.klm.com (als u een deelnemersniveau heeft geselecteerd) hebben automatisch een AWD-nummer geladen.

7. Als er een ander AWD-nummer wordt gebruikt voor de reserveringen wordt de extra bestuurder niet gratis toegevoegd.

8. Als er een ander AWD-nummer geladen staat in het Avis Preferred profiel van de huurder en deze wordt gebruik voor de reservering, dan wordt de extra bestuurder niet gratis toegevoegd. Zodra de reservering is gemaakt, kan dit niet gewijzigd worden.


© 2022 AVIS rent a car